2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article



Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Yararlanma amacı: Majör düzenışbilgiş merkezleri yahut stadyum kadar kalaba alanlarda ivedili çıkış kapısı adetsı elan çokça ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Yangın bapsı; âdem evladı esenlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara usturuplu halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin tarafı keşik, yangın kapıları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın ve ivedili keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu kısım bazı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

Yangın Kapısı özellikleri ve ısıya dayanıklılığı itibarıyla ayrımlılık göstermektedir.Yangın kapıları 60 an ısıevet dayanklı - 90 zaman ısıya dayanıklı - 120 an ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Mütehassıs kadromuz ve kaliteli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Kapısı gereksinimlerinizda yardımcı olmaktan kâm Yangın Çıkış Kapısı duyarız. Yangın Bapsı

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı Yangın Kapısı Fiyatları dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın bapsı montaj personellerimiz Yangın bapsı montajı teknikleri dair kalıcı eğitimlere tabi tutularak teorik bilgileri vüruttirilmekte meydana getirilen montajlar Yangın bapsı montaj teknikleri ve denetçi eğitimi sertifikası bulunan yol personellerimiz tarafından denetçi edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Hiç küşüm yasak ki yangın felaketi, sene içinde dirilik kaybına sebep olan en kocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısa bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile finans kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüksek mimarida Yangın Çıkış Kapısı olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve dünyalık kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen oluş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page